Energiebesparen met slimme oplossingen voor jouw woning

Veel van de smart home producten die we leveren helpen je om energie te besparen. Zo geven de slimme thermostaten je direct inzicht in je verbruik - en zorgen ze ervoor dat je verwarming alleen aanstaat op de momenten dat het nodig is.

Door gebruik te maken van slimme radiatorkranen krijg je nog meer mogelijkheden, doordat je bijvoorbeeld jouw vloerverwarming per zone kan controleren. Zo kun je bijvoorbeeld de temperatuur in kinderkamer warmer zetten dan de slaapkamer.

Wanneer je de slimme verlichting van bijvoorbeeld Philips Hue aansluit op jouw smart controller, dan hoef je je geen zorgen te maken om het uitzetten van de verlichting. Je kan de controller opdracht geven de lampen automatisch te dimmen wanneer er niemand in of rondom huis is.

Zoals je leest zijn de mogelijkheden om energie te besparen eindeloos. 

Ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van onze producten ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten