Stopcontacten

Filters
17 ProductenPagina 1 van 2

Stopcontacten

Een grote energieverbruiker is lekstroom van apparaten die onnodig aan- of op standby staan. Met een slim stopcontact krijg je direct inzicht in welk stopcontact er hoeveel stroom verbruikt. Je kan stopcontacten groeperen en individueel of per groep op afstand aan- of uitzetten.

Heb je kleine kinderen? Dan zijn slimme stopcontacten ideaal omdat je deze op commando per stopcontact uit kunt zetten om ongelukken te voorkomen.

 

Ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van onze producten ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten