Bewatering voor (stads)tuinen

Automatiseer het onderhoud van jouw (stads)tuin met de automatische bewateringsystemen van Gardena. 

Zo kun je met de kant-en-klare micro drip pakketten direct aan de slag met het automatiseren van de bewatering van bloempotten en bloembedden.

Bewatering installatie

Wij installeren de automatische bewatering desgewenst op locatie. Zo heb je geen omkijken naar het installatieproces en krijg je van ons de garantie dat de installatie werkt. Mocht de installatie om wat voor een reden binnen de garantieperiode minder goed werken, dan wordt deze in orde gemaakt.

Bewatering onderhoud en onderdelen

Ben je op zoek naar een specifiek onderdeel, dan kun je altijd contact met ons opnemen of het onderdeel via de website bestellen.

Ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van onze producten ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten