Geluid- en Spraakbesturing voor buiten

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Sonos Outdoor
Sonos Outdoor
Niet op voorraad
899,00

Geluid- en Spraakbesturing voor buiten van Sonos

Wil je buiten genieten van de beste geluidskwaliteit, dan ben je bij de waterbestendige slimme buitenspeakers van Sonos aan het juiste adres.

Deze speakers bedien je eenvoudig met een mobiele app - en sluit je in een handomdraai aan op een bestaande slimme woning.

Deze speakers zijn enorm populair bij horecagelegenheden vanwege de robuuste bouw en de heldere klank.

Probeer Sonos kosteloos uit

Voor alle producten van Sonos geldt dat je gebruik kunt maken van de Sonos Thuis Ervaring.
Onze Sonos productspecialist komt op een vooraf afgesproken moment bij je langs om je in jouw eigen omgeving kennis te laten maken met de producten en functies van Sonos.

Zo ben je er zeker van dat de speakers voldoen aan je verwachting.

Ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van onze producten ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten