Sensoren

Sensoren kunnen in ontzettend veel situaties worden toegepast. Zo hebben we geavanceerde bewegingssensoren, koolmonoxide sensoren, vochtsensoren en deur- en raamsensoren die stuk voor stuk in een slimme woning kunnen worden geïntegreerd.

Het is aan jouw creativiteit om de werking van deze sensoren te bepalen. Wil je bijvoorbeeld de bewatering inschakelen bij een bepaald vochtniveau, dan koppel je de vochtsensor aan jouw Gardena bewateringsysteem.

Wil je jouw slimme verlichting uitschakelen op het moment dat er geen beweging meer is in huis, dan koppel je de bewegingssensor aan jouw smart controller en slimme Philips Hue verlichting.

 

Wil je meer informatie of ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van de slimme verlichting ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten