Deur- en raamsensoren

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Deur- en raamsensoren

Met onze slimme deur- en raamsensoren zie je direct welke ramen of deuren er nog openstaan. Daarnaast kun je andere slimme oplossingen koppelen aan de staat van een raam of deur. 

Zo kun je ervoor kiezen om de verwarming in een ruimte uit te zetten op het moment dat het raam nog open staat. Zo verspil je niet onnodig energie en breng je jouw energiekosten omlaag.

Wil je meer informatie of ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van de slimme verlichting ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten