Verlichting

 

Of het nu gaat om indoor verlichting of outdoor verlichting, bij 4MySmartHome hebben we een groot assortiment aan slimme (sfeer)verlichting.
Deze verlichting integreer je eenvoudig op een nieuw of bestaand smart home systeem. Alle verlichting is te bedienen via de mobiele app van de fabrikant, of met de app van de fabrikant van jouw smart controller

Ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van de slimme verlichting ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten