Slimme indoor verlichting

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Slimme indoor verlichting

Ben je op zoek naar slimme binnenverlichting? Dan ben je bij 4MySmartHome aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan (sfeer)verlichting die je aan kunt sluiten op een nieuw of bestaand smart home systeem.

Kies je voor onze installatieservice, dan heb je ook geen omkijken meer naar de installatie van onze slimme indoor verlichting. Een monteur komt op een afgesproken dag en tijd bij je langs om alle producten te installeren. Daarnaast krijg je een uitgebreide uitleg over de werking van de verlichting. 

Ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van de slimme verlichting ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten