Slimme outdoor verlichting

Filters
32 ProductenPagina 1 van 3

Slimme outdoor verlichting

Ben je op zoek naar verlichting waarmee je je tuin omtovert tot een sfeervol geheel? Met onze slimme outdoor verlichting creëer je met een druk op de knop de perfecte sfeer. Of je nu zin hebt in een outdoor filmavond, of met vrienden gezellig een hapje wilt eten: jij bepaalt welke kleur je vanavond wilt zien.

Ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van de slimme verlichting ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten