Als je op zoek bent naar vervangende onderdelen voor een Roomba-robotstofzuiger, ben je bij ons, aan het juiste adres. Wij bieden originele onderdelen en accessoires aan voor jullie robotstofzuigers. Hier zijn enkele veelvoorkomende onderdelen die beschikbaar zijn voor Roomba-robotstofzuigers:

  1. Borstels: Roomba-robotstofzuigers hebben zijborstels en hoofdborstels (ook wel extractors genoemd) die helpen bij het opvegen van vuil en stof van verschillende vloertypen.

  2. Filters: Roomba heeft meestal hoogwaardige filters om fijn stof, allergenen en deeltjes op te vangen en in het stofreservoir te houden.

  3. Wielmodules: Deze zorgen voor de mobiliteit van de robot en kunnen vervangen worden als ze beschadigd raken.

  4. Accu's: Roomba-robotstofzuigers worden aangedreven door oplaadbare batterijen. Na verloop van tijd kunnen de batterijen hun capaciteit verliezen, en het kan nodig zijn om ze te vervangen voor een optimale prestatie.

  5. Dustbins en Dustbin-deksels: Dit zijn de containers waarin het opgezogen vuil wordt verzameld.

  6. Laadstation en Adapter: Het laadstation laadt de Roomba op en de adapter levert stroom aan het laadstation.

  7. Virtual Wall-bakens: Dit zijn apparaten die virtuele grenzen instellen voor de Roomba, zodat je kunt bepalen waar de robot wel of niet moet schoonmaken.

Het is aan te raden om originele iRobot-onderdelen te gebruiken, omdat ze speciaal zijn ontworpen voor compatibiliteit en prestaties met jouw Roomba-model. Originele onderdelen zorgen ervoor dat je Roomba optimaal blijft presteren en kunnen de garantie behouden.

 

Mocht je graag geadviseerd worden of heb je een vraag; laat het weten.