Onderdelen voor jouw robotmaaier of robotstofzuiger

Wij zijn hofleverancier van iRobot en leveren naast complete stofzuigrobots, ook alle origineleonderdelen om jouw robotstofzuiger te onderhouden. Daarnaast is onze dochteronderneming Mowrobotics Specialist gecertificeerd Robomow dealer en servicestation voor de hele Benelux. 

Hierdoor hebben we nagenoeg alle onderdelen voor jouw Robomow en Cub Cadet robotmaaiers op voorraad. 

Ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van onze producten ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten