Over ons

Wij van 4MySmartHome hebben een passie voor huis- en tuinautomatisering.

Ons motto
Wij geloven in het feit dat tijd het belangrijkste in het leven van de mens is. Vandaar dat we volledig achter onze oplossingen staan.

Smart home oplossingen zorgen er namelijk voor dat je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Met de jaren zijn we ouder en wijzer geworden en beseffen we ons dat we ook duurzamer willen gaan leven. Iets waar je met slimme oplossingen een mooie slag in kunt slaan.

Over 4MySmartHome
De slimme toepassingen helpen je bij het verduurzamen en tijdsbesparing, zonder dat het veel tijd kost. Onze Plug & Play producten zijn namelijk eenvoudig te installeren.

Onze oplossingen zijn allemaal verwerkt in onze experience room omdat men smart living moet beleven om te begrijpen wat de mogelijkheden ervan zijn. Vaak zijn het kleine toepassingen om het gemak ervan te ervaren. Slim wonen betekend dat het huis zich gaat aanpassen aan jou leefstijl en niet andersom!

Ben je benieuwd welke slimme oplossingen in jouw situatie kunnen helpen? Kom dan langs in onze experience room in Zetten en ervaar zelf het gemak van een smart home.