Over ons

Wij zijn Thomas en Christopher, twee broers met een passie voor huis- en tuinautomatisering.

Ons motto
Wij geloven in het feit dat tijd het belangrijkste in het leven van de mens is. Vandaar dat we volledig achter onze oplossingen staan.

Smart home oplossingen zorgen er namelijk voor dat je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Met de jaren zijn we ouder en wijzer geworden en beseffen we ons dat we ook duurzamer willen gaan leven. Iets waar je met slimme oplossingen een mooie slag in kunt slaan.

Over 4MySmartHome
De slimme toepassingen helpen je bij het verduurzamen en tijdsbesparing, zonder dat het veel tijd kost. Onze Plug & Play producten zijn namelijk eenvoudig te installeren.

Wij hebben de meeste producten ook thuis in gebruik omdat we graag weten wat we verkopen (en omdat het ontzettend leuk is om innovatieve producten thuis uit te proberen). Uiteraard is het belangrijkste dat het product of de oplossing aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Ben je benieuwd welke slimme oplossingen in jouw situatie kunnen helpen? Kom dan langs in onze experience room in Zetten en ervaar zelf het gemak van een smart home.