Slimme robotmaaiers

Bekijk hier alle robotmaaiers van Cub Cadet en Robomow

We hebben robotmaaiers voor stadstuinen, tuinen van 1000m2, 2000m2, 3000m2, 4000m2 en groter. Bestel de robotmaaier als losse maaier, of kies voor een combinatie deal met installatie en/of robohome garage.

Verschil Robomow en Cub Cadet

De robotmaaiers van Robomow en Cub Cadet worden gemaakt door dezelfde fabrikant (MTD). Het enige verschil is het logo en de kleur van de kap. Verder zijn de Cub Cadet robotmaaiers kwa funtionaliteit identiek aan de PRO-modellen van Robomow.

Robotmaaier installatie

Wij installeren de robotmaaier desgewenst op locatie. Zo heb je geen omkijken naar het installatieproces en krijg je van ons de garantie dat de installatie werkt. Mocht de installatie om wat voor een reden binnen de garantieperiode minder goed werken, dan wordt deze in orde gemaakt.

Robotmaaier onderhoud en onderdelen

We zorgen samen met ons dochterbedrijf Mowrobotics Specialist voor onderhoud, onderhoudscontracten en de levering van Robomow onderdelen. 

Ben je op zoek naar een specifiek onderdeel, dan kun je altijd contact met ons opnemen of het onderdeel via de website van Mowrobotics Specialist bestellen.

Ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van onze producten ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten