Athom

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Athom Homey Pro
Athom Homey Pro
Op voorraad
397,00

 

File:Athom logo.png - Wikimedia Commons

 

Bij Athom zijn ze bezig om alle technologie makkelijk met elkaar te verbinden. dit door middel van het makkelijk en leuk te maken. Athom merkt dat de hedendaagse technologie te beperkt is en kwam daarom met een oplossing. Homey geeft ieder mens de mogelijkheid om zijn of haar creativiteit te gebruiken om de wereld om hen heen mooier te maken.

Wat is de Homey?

De Athom Homey is een apparaat dat er voor zorgt dat je apparaten van verschillende merken met elkaar kan laten samenwerken. dat betekent dus dat je met Homey enorm veel apparaten kunt aansturen vanuit slechts één app.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten