Philips Hue

Filters
33 ProductenPagina 1 van 3

 

philips-hue.com reviews| Bekijk consumentenreviews over philips-hue.com

Met de slimme outdoor verlichting van Philips Hue, creëer je direct de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Koppel de verlichting aan een nieuwe of bestaande smart home installatie en geniet. Stel de verlichting in op vaste schema’s, zodat het altijd lijkt alsof er iemand thuis is – ook als er niemand aanwezig is.

In combinatie met de Hue HDMI Sync Box koppel je jouw Philips Hue binnen- en buitenverlichting aan jouw slimme speakers van bijvoorbeeld Sonos. So creëer je de ultieme bioscoop of game ervaring en ga je volledig op in het verhaal.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten