Fibaro

Filters
84 ProductenPagina 1 van 7

 

FIBARO logo

Fibaro is de snelst groeiende domotica-speler in Europa met tal van toonaangevende smart home oplossingen in het assortiment.

Het hoofdkantoor en de fabriek bevinden zich in Poznan, Polen. Samen met de innovatieve R&D afdeling in Zielona Gora heeft het bedrijf 250 medewerkers. Deze zijn dag in dag uit bezig met het ontwikkelen en produceren van de nieuwste domotica producten.

Fibaro kenmerkt zich door de strenge kwaliteitscontrole. 100%

van de gefabriceerde producten wordt aan een strenge stresstest onderworpen om ervoor te zorgen dat het product doet wat het moet doen en een lange levensduur heeft.

Het moge duidelijk zijn dat wij dit merk ontzettend hoog hebben zitten en met vertrouwen integreren in professionele smart home toepassingen.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten