Waterpompen

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Gardena Gardena smart pomp
Gardena Gardena smart pomp
Op voorraad
584,99

Waterpompen

Voor kleine bewateringsinstallaties is de waterdruk van je huis vaak wel voldoende. Maar wordt de tuin al wat groter (vanaf +/- 30m2), dan is een waterpomp gewenst.

We raden je aan om voor de beste oplossing contact op te nemen. Het kiezen van de juiste pomp is namelijk van cruciaal belang voor de werking van jouw bewateringsysteem.

Ben je niet helemaal zeker welk product je het beste kunt kiezen? Neem dan contact op via telefoon, WhatsApp of per mail. Je kan veel van onze producten ook zelf ervaren in onze Experience Room in Zetten.

Over 4MySmartHome.nl

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips Hue, SONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor. 

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt.

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten