We vinden het belangrijk dat we de perfecte oplossing vinden voor jouw situatie. Dit kan eigenlijk alleen als we er samen goed voor gaan zitten.

Mocht je precies weten wat je zoekt en je hebt alles al uitgedacht, dan kan je natuurlijk ook zelf aan de slag. Uiteraard zijn we dan nog steeds beschikbaar om te helpen aan de zijlijn.

Kennismaken

Allereerst maken we graag even kennis, zodat we een eerste indruk kunnen krijgen wat de huidige situatie is en wat de wens is. Daarbij kunnen we het al kort hebben over enkele mogelijkheden.

Zelf ervaren

Om er voor te zorgen dat je een goed beeld hebt van wat er mogelijk is, hebben we bij ons op de zaak een Experience Room. Hier kun je diverse mogelijkheden zelf ervaren. Indien gewenst kunnen we ook enkele zaken zoals geluid bij je thuis laten ervaren.

De situatie met een concreet voorstel

Om een goed beeld te vormen, gaan we met je om tafel met de plattegrond van de woning of verdieping om te kijken wat de geschikte oplossing is, om te voldoen aan je wens. Dit kan natuurlijk bij ons, maar in de woning is vaak het makkelijkst.

Hierna kunnen wij een passend voorstel maken, dat we samen doornemen en waar nodig aanpassen.

Installeren

Nadat we akkoord hebben voor een passend plan, gaan we aan de slag op een moment dat voor jou het makkelijkst is. We zijn flexibel en kunnen dan ook in het weekend instaleren. Na de installatie, nemen we samen alle instellingen en mogelijkheden door.

Nazorg

Natuurlijk hebben we naderhand nog even contact of alles helemaal naar wens is. Soms kan het zijn dat een bepaalde scene of apparaat toch net even anders moet werken. Dan passen we dat natuurlijk samen nog even aan.

Onderhoudscontract

Om er voor te zorgen dat alles naar wens blijft functioneren, hebben we een speciaal onderhoudscontract. Dit zodat je zorgeloos kan blijven genieten van het slimme wonen. Hieronder zijn de volgende zaken meegenomen:

- Eenmalig gratis aanpassen van instellingen

- Jaarlijks verzorgen van updates

- Stand-by service, waarbij we binnen 3dagen voor uw beschikbaar zijn.