Professionele Robotmaaier Installatie

Professionele Robotmaaier Installatie

0 reactie minuten lezen
Overweeg je de aanschaf van een robotmaaier en zoek je professionele installatie? Ontdek de meer dan 12 jaar ervaring en exclusieve voordelen van 4MySmartHome. Met jaarlijks meer dan 100 installaties, 55 kilometer draad, en uitgebreide expertise bieden wij een zorgeloze oplossing voor jouw gazon.

Professionele Robotmaaier Installatie met 12+ Jaar Ervaring bij 4MySmartHome

Overweeg je een robotmaaier en wil je deze professioneel laten installeren? Bij 4MySmartHome hebben we niet alleen meer dan 12 jaar ervaring, maar bieden we ook exclusieve voordelen voor een zorgeloos gazononderhoud.

Waarom kiezen voor onze installatieservice?

Uitgebreide Ervaring: Met meer dan 12 jaar ervaring installeren wij jaarlijks meer dan 100 robotmaaiers en leggen we meer dan 55 kilometer draad aan.

Extra Kosten en Aanbevelingen: Bij specifieke situaties zoals straatwerk en eilanden zoals bloemperken of bomen kunnen extra kosten ontstaan. Wij adviseren een stratenmakersbedrijf in te schakelen voor taken die met het straatwerk te maken hebben.

Overkappingsopties: Wij bieden diverse overkappingen aan om je maaier te beschermen tegen weerselementen zoals zon, regen en wind.

Garantie bij Robomow: Bij Robomow ontvang je standaard 4 jaar garantie op vandalisme en diefstal. Bij jaarlijks onderhoud bieden wij zelfs een extra jaar garantie bij aankoop van de robotmaaier in de RK serie, wat resulteert in een garantieperiode van 5 jaar.

Snelle Garantieservice: In geval van garantiewerkzaamheden garanderen wij dat je maaier binnen 5 werkdagen weer in je tuin staat, omdat gras doorgroeit.

Plaatsing in Overleg: Samen bepalen we de ideale locatie voor het station. Bij specifieke wensen bespreken we de voor- en nadelen, zodat het perfect past in jouw tuin.

Deskundig Advies: Wil je je tuin onderhoudsvrij maken? Wij geven advies en delen tips om dit te bereiken. Een zorgeloos groen gazon is binnen handbereik. Wij legen uit hoe de app werkt en hoe de maaier moet instellen.

Opladen en Testen: Als je de maaier bij ons koopt, zorgen wij ervoor dat deze wordt opgeladen en na de aansluiting ook getest. Zo ben je direct klaar om van je perfect gemaaide gazon te genieten.

 

Kies voor de ervaring en expertise van 4MySmartHome voor een zorgeloze installatie en onderhoud van je robotmaaier. Neem contact met ons op en geniet van een prachtig gazon zonder enige moeite.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0