Geef je Robot een Tweede Leven: Reparaties met de kennis van 4MySmartHome

Geef je Robot een Tweede Leven: Reparaties met de kennis van 4MySmartHome

0 reactie minuten lezen
Robotstofzuigerreparaties bij 4MySmartHome! Met 12 jaar ervaring, officiële partnerschappen met iRobot, Robomow en Yard Force, bieden we originele onderdelen en reparaties voor diverse modellen. Onze samenwerking met Cyberhuis.nl en Mow-Robotics.com versterkt onze positie, en we garanderen originele onderdelen als officiële iRobot-partner. Neem contact op via [email protected] voor een vrijblijvende reparatieaanvraag. Bellen of langskomen in onze winkel is ook mogelijk, waar je zelfs op je robot kunt wachten met een kopje koffie of thee! Revitaliseer jouw robot met onze expertise en passie.

Wij van 4MySmartHome werken al 12 jaar met robots en zijn sinds 2022 officieel partner van iRobot. In onze webshop en winkel bieden we originele onderdelen aan voor iRobot-producten. Als experts in het vak helpen we klanten met reparaties, ook voor oude modellen die al ruim 15 jaar oud zijn. Het geeft ons immense voldoening als klanten met een glimlach naar huis gaan nadat hun geliefde huishoudhulp weer gerepareerd is.

Wij proberen voor een schappelijke prijs de geliefde robot nieuw leven in te blazen. Dankzij onze ruim 10 jaar ervaring en nauwe samenwerking met leveranciers streven we naar oplossingen voor elk probleem. Als trotse partner van iRobot en Robomow, ondersteunen onze reviews onze expertise.

In 2022 zijn we gefuseerd met Cyberhuis, waardoor we onze krachten hebben gebundeld en onze klanten in de Benelux nog beter kunnen helpen. Als officiële partner van iRobot garanderen wij dat de gebruikte onderdelen origineel zijn. Voor een vrijblijvende reparatieaanvraag kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Heb je vragen of wil je liever telefonisch contact? Bel dan 0488 429054. Je bent ook van harte welkom in onze winkel, waar je zelfs op afspraak kunt langskomen en op je robot kunt wachten terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie of thee.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0