Over slimme verlichting

Over slimme verlichting

0 reactie minuten lezen
Bekijk hier informatie over het gebruik van slimme verlichting. Hoe draagt het bij aan de veiligheid, comfort en hoe helpt het bij het besparen van energie?

Slimme verlichting

Onze slimme verlichting zorgt ervoor dat jij altijd van de juiste sfeer kunt genieten.
Dit kan bijvoorbeeld door het vervangen van spotjes en peertjes – en door het plaatsen van sensoren. Wil je een stap verder gaan, dan kun je je verlichting laten aanpassen aan jouw levensstijl.

Zo maak je bijvoorbeeld een scène met zacht en gemoedelijk licht voor het avondwijntje in de tuin. Of creëer je de optimale sfeer voor een Netflix-serie op de bank waarbij de lampen automatisch dimmen. Je creëert voor elke kamer en situatie een slimme oplossing!

Kijk zelf rond in deze virtuele ruimte op deze pagina. Klik op “gaming room” om te wisselen tussen de ruimtes.

 

Bespaar energie

Slimme verlichting is niet alleen functioneel, maar het helpt je ook om energie te besparen. Door het gebruik van slimme sensoren en knoppen blijft er nooit een lamp onnodig aanstaan.

Wist je dat je met behulp van slimme oplossingen tot wel 30% op je huidige energienota kunt besparen? Laat je vakkundig adviseren door een van onze adviseurs, zowel bij jouw thuis op locatie of bij ons in de showroom in Zetten.

Ga voor comfort

Je loopt de voordeur binnen en de lampen in de gang springen automatisch aan. Je loopt door naar de woonkamer, de lampen achter je gaan uit en de woonkamer wordt verlicht: meer comfort kun je je niet wensen.

Je kunt altijd genieten van de juiste sfeer door je verlichting op jouw wensen af te stemmen. Neutrale sfeerverlichting als je aan het koken bent, maar warme en gezellige verlichting als je aan het eten bent. Voor elke situatie een scène!

Een veilig huis

De veiligheid van jouw huis kan vergroot worden door het instellen van een vakantiemodus. Deze modus zorgt ervoor dat er verlichting aan- en uitgaat zonder dat er iemand aanwezig is. Zo geef je het idee dat het huis bewoond is.

Maak je tevens gebruik van slimme tuinverlichting? Dan kun je de verlichting zo instellen dat de verlichting laat in de avond automatisch aanspringt op het moment dat er iemand door de tuin loopt. Uiteraard is dit ook toepasbaar op andere ruimtes binnen- en buitenshuis.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0