Revolutie in Schoonmaak: iRobot Roomba Combo j9+ bij Theo Meijer Sport

Revolutie in Schoonmaak: iRobot Roomba Combo j9+ bij Theo Meijer Sport

1 reactie minuten lezen
Ontdek de verandering in schoonmaak bij Theo Meijer Sport met de iRobot Roomba Combo j9+ van 4MySmartHome. Europees judokampioen Theo Meijer koos niet alleen voor sportieve vooruitgang maar ook voor innovatieve technologie. Na een kennismaking en adviesgesprek hebben we de Roomba Combo j9+ geïnstalleerd. Dat heeft gezorgd voor aanzienlijke werklastvermindering. Wij hebben diverse ruimtes, waaronder fitness- en vechtsportzalen, geoptimaliseerd met deze krachtige robotstofzuiger.

Revolutie in Schoonmaak met iRobot Roomba Combo j9+ bij Theo Meijer Sport in Leusden

Bij 4MySmartHome geloven we in echte slimme oplossingen, en onze recente samenwerking met Theo Meijer heeft dat nogmaals bevestigd, hij heeft niet alleen indruk gemaakt in de sportwereld maar ook in het omarmen van innovatieve technologieën. De Sportschool waar iedereen welkom is en in een familiaire sfeer. Bij Theo Meijer Sport heb je een uitgebreid assortiment aan sportmogelijkheden zoals fitnessen, tennis, paddel en veel meer voor jong en oud.  

Na een uitgebreid adviesgesprek hebben we de iRobot Roomba Combo j9+ geïntroduceerd bij Theo Meijer Sport. Drie maanden na de installatie spreken de resultaten voor zich.

Praktijkervaring: Het personeel van Theo Meijer Sport ondervindt aanzienlijk minder werklast dankzij de efficiënte reiniging van de vloeren door de Roomba Combo j9+. De Dirt Detective-functie maakt gerichte schoonmaakacties mogelijk, waardoor handmatige inspanningen worden verminderd.

Verzekerd van kwaliteit en lager kosten: Dankzij de iRobot Roomba Combo j9+ hebben medewerkers meer tijd voor belangrijke taken. De robot herkent niet alleen vuile gebieden, maar vermijdt ook obstakels, snoeren en speelgoed, wat de kans op onderbrekingen minimaliseert.

Onze werkzaamheden: Bij 4MySmartHome hebben we niet alleen producten geleverd, maar complete slimme oplossingen. We hebben de aerobiczaal, yogazaal, judozaal en de bokszaal voorzien van de Roomba Combo j9+. Elk van deze ruimtes ervaart nu een geoptimaliseerde en zelfstandige schoonmaakroutine.

Toekomst van Schoonmaak: De iRobot Roomba Combo j9+ is niet alleen een krachtige robotstofzuiger maar ook een symbool van de toekomst van schoonmaak. 4MySmartHome is trots om Theo Meijer Sport te zien profiteren van deze innovatie en kijkt ernaar uit om meer bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun operationele efficiëntie met slimme technologieën.

Naast het leveren van innovatieve oplossingen kunnen we bij 4MySmartHome ook zorgen voor training en ondersteuning, waaronder:

  • Uitgebreide training voor het personeel over het gebruik en onderhoud van de iRobot Roomba Combo j9+.
  • Regelmatige monitoring van de prestaties en optimalisatie van de schoonmaakroutines.
  • Onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat de robots altijd in topconditie zijn.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen transformeren met geavanceerde en slimme oplossingen. Maak van uw werkomgeving een slimmere en efficiëntere plek met 4MySmartHome!

Theo Meijer Geplaatst op 01/17/2024

Erg blij met de samenwerking en met het werk van de robots. Ze communiceren op tijd en doen hun werk naar behoren. Altijd verzekerd van dezelfde kwaliteit! Was eerst sceptisch ivm de grote klus maar nu volledig overtuigd. Aanrader, maar dan wel met de backup van Christopher met zijn team.

Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0