Slimme speakers

Slimme speakers

0 reactie minuten lezen
Bekijk hier alle mogelijkheden van de slimme speakers van SONOS. Gebruik de ingebouwde microfoon om andere slimme toepassingen in jouw smart home te activeren.

Slimme speakers

Maak kennis met de slimme speakers van Sonos!

Sonos is een toonaangevende speler op het gebied van (draadloze) HiFi systemen. Kies zelf de perfecte combinatie van producten, passend bij jouw persoonlijke wensen.

Ontdek onze SONOS Thuis Ervaring

Ervaar de kracht van SONOS in jouw eigen huis, tuin of kantoor. Maak een afspraak met onze productspecialist om een demonstratie van onze SONOS producten bij jou op locatie te krijgen. Dit is geheel vrijblijvend.

Neem contact met ons op om een Thuis Ervaring in te plannen.

Spraakbesturing met Alexa, Google Assistant of Siri
Op de One SL na, beschikken alle speakers over een ingebouwde microfoon. Deze kun je koppelen aan jouw favoriete spraakassistent, zodat je eenvoudig spraakopdrachten kunt geven.

Een home cinema beleving

Met elf nauwkeurig ontworpen interne speakers, waaronder twee speciale hoogtekanalen, stuurt o.a. de SONOS Arc het geluid alle richtingen op. Daardoor wordt elke fluistering, explosie en beat weergegeven met indrukwekkende helderheid, detail en diepte.

Geluid van studiokwaliteit

Speciaal ontworpen woofers produceren intense lage tonen. Het afgesloten akoestische design voorkomt galm en echo’s en een paar nauwkeurig opgestelde zij-tweeters zorgen voor een breed geluidsveld.

Connectiviteit

Stream met WiFi en Bluetooth. Geniet thuis van de ongeëvenaarde Sonos-beleving via WiFi en schakel met één druk op de knop over naar bluetooth als je de deur uit bent.

Premium geluid to go

Het geïntegreerde handvat en draadloze ontwerp van de SONOS Move maken het makkelijk om Move met je mee te nemen. Van kamer naar kamer, naar het terras, het strand en waar je ook wilt.

Gaat eindeloos mee

Geniet de hele dag van jouw eigen favoriete soundtrack. De ingebouwde accu van de SONOS Roam gaat op 50% volume ongeveer 10 uur mee. Dankzij de automatische Trueplay tuning-technologie past Roam het geluid aan op je omgeving en wat je afspeelt voor een optimale luister ervaring.

Kristalheldere dialogen

De SONOS Beam is gefinetuned met behulp van Oscar-winnende geluidsspecialisten zodat je elk woord kunt verstaan en het verhaal altijd kunt volgen. Zet spraakversterking aan in de Sonos-app om dialogen nóg duidelijker te laten klinken als de actie losbarst.

Waterbestendig

Laat het weer je muziek niet in de weg staan. De SONOS Outdoor speakers zijn gebouwd om vocht, water, zout spatwater, warmte, UV-straling en vrieskou te weerstaan. Hierdoor is de Sonos Outdoor ook uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden, zoals op het terras van een hotel of restaurant.

Vergelijk producten0