Experience room

Onze showroom

Doordeweeks tussen 09:00 en 17:00 kun je voor vragen en inspiratie terecht in onze Showroom in Zetten. Hier hebben we talloze producten uitgestald en geïnstalleerd.

Zo kun je zelf aan de slag met een slimme deurbel, bedien je onze robotmaaier en dompel je jezelf onder in hogere sferen met de producten van Philips Hue.

We noemen onze showroom dan ook wel een Experience Room. Je kunt van alles zelf ervaren en uitproberen. Uiteraard staan wij ook voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

 

Wat wij doen

4MySmartHome is leverancier van merken als Philips HueSONOS en Gardena. Wij helpen onze klanten bij het slimmer maken van hun huis, tuin of kantoor.  

Naast het verkopen van producten, bieden we ook onze luisterservice en installatieservice. Zo kun je de producten van Sonos kosteloos in jouw woning beluisteren om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt. 

Met onze installatieservice helpen we klanten bij de installatie van de gekochte producten. Zo installeren we bijvoorbeeld alle robotmaaiers, maar ook slimme producten zoals radiatorkranen en thermostaten 

Bij 4MySmartHome zijn we gespecialiseerd in het automatiseren van woningen, tuinen en bedrijfspanden.

Het uitgangspunt is altijd dat we een combinatie van producten aanbieden die aansluit bij de situatie van de klant. In sommige gevallen betekent dit dat we slechts een paar kleine aanpassingen hoeven te doen aan een bestaand systeem, terwijl we in andere gevallen het pand compleet automatiseren.

Wat alle projecten gemeen hebben, is dat ze zorgen voor meer comfort, een veiligere leefomgeving en (energie)kosten bespaart.