Slimme tuin

Slimme tuin

0 reactie minuten lezen
Een slimme tuin geeft een nieuwe definitie aan de onderhoudsvrije tuin. Vervang je stenen voor groen in je tuin zonder dat het veel werk kost. Een slimme tuin neemt jouw werk uit handen. Door de tuin te automatiseren, kun je volop genieten van al het moois dat jouw groene tuin te bieden heeft. Er is een slimme oplossing voor iedere tuin, hoe groot of hoe klein je tuin of balkon ook is.

Slimme tuin

Een slimme tuin geeft een nieuwe definitie aan de onderhoudsvrije tuin. Vervang je stenen voor groen in je tuin zonder dat het veel werk kost. Een slimme tuin neemt jouw werk uit handen. Door de tuin te automatiseren, kun je volop genieten van al het moois dat jouw groene tuin te bieden heeft. Er is een slimme oplossing voor iedere tuin, hoe groot of hoe klein je tuin of balkon ook is. 

Alles akkoord? Dan gaan we direct voor je aan de slag om jouw tuin slim te maken!

Belgien | Robomow

Bespaar energie

Door het installeren van automatische tuinbewatering verbruik je geen onnodig water. Daarnaast bespaar je energie door het instellen van automatische tuinverlichting.

Met behulp van slimme sensoren wordt het waterniveau in de grond gemeten. Op deze manier worden de planten alleen bewaterd als het ook echt nodig is.

Daarnaast kun je jouw automatische bewatering aansluiten op een Smart Home Controller zodat er ook rekening wordt gehouden met de temperatuur, windsnelheid en regenverwachting.

Ga voor comfort

Automatische tuinbewatering geeft erg veel comfort. Je hoeft er zelf niet eens aan te denken om je gazon water te geven. De beste tijd om de tuin te bewateren is namelijk voor 7 uur in de ochtend. Gelukkig is de tuin al bewaterd als jij uit bed komt.

Wil je optimaal comfort en heb je een gazon? Kies dan voor een robotmaaier. Zo ligt jouw gazon er altijd piekfijn bij zonder dat je hier zelf moeite voor hoeft te doen. Ook hoef je geen kunstmatige meststoffen te gebruiken voor je gazon, omdat het gazon zichzelf voedt met het gemaaide gras.

Kies je ook nog voor slimme verlichting in je tuin, dan gaan de lampen vanzelf aan zonder dat je op hoeft te staan. Een lekker muziekje erbij op je terras? Kies voor een slimme muziekinstallatie met spraakbesturing.

Een veilig gevoel

Een slimme tuin zorgt voor meer veiligheid. Jouw tuin ligt er altijd optimaal en verzorgd bij, ook in de tijd dat jij op vakantie bent. Zo lijkt het alsof er altijd iemand thuis is. 

Ook kun je de veiligheid vergroten in je tuin door het installeren van een slim camerasysteem.

Automatische bewatering

Het maakt niet uit of je in de stad woont of op het platteland: met behulp van slimme bewatering van gardena zorg je ervoor dat jouw tuin en fris en groen bij staat.

Daarnaast zorgen onze oplossingen ervoor dat je nooit meer water gebruikt dan dat jouw tuin daadwerkelijk nodig heeft. Door gebruik te maken van onder andere vochtsensoren, komt de bewatering alleen in actie als het vochtniveau onder een bepaald peil komt.

Heb je een moestuin of kwetsbare bloemen en planten, dan zorgen de micro drip oplossingen ervoor dat de gewassen exact de juiste hoeveelheid water krijgen.

Gardena Our smart system products smart Sensor Control Set

Slimme Robotmaaiers

Het maaien van gazons is een tijdsintensieve klus.

Afhankelijk van de grootte van het gazon, kan het zijn dat je in de zomermaanden maandelijks meerdere uren bezig bent om het gazon bij te houden.

Met de slimme robotmaaiers van Robomow en Cub Cadet, hoef je niet meer zelf aan de slag. Geef de grenzen van het gazon aan met grensdraad, stel het maaischema in en de robotmaaier doet de rest!

De robotmaaier vermaalt het gras tot fijne muls, wat het gazon vervolgens gebruikt als voeding. Hierdoor is bemesten met kunstmest overbodig.

Slimme beveiliging

Maak kennis met de innovatieve mogelijkheden op het gebied van slim beveiligen.

Onze slimme buitencamera’s sturen je direct een notificatie als er ongewenste gasten door een vooraf ingestelde zone lopen. Daarnaast beschikken ze over een luide sirene en een slim verlichtingssysteem.

De camera slaat de gemaakte beelden op in de cloud. Uiteraard kun je ook te allen tijde live vanaf een smartphone, tablet of PC live via de camera meekijken.

Tuinverlichting van Philips

Zeg je verlichting, dan zeg je Philips.

Ook buitenshuis heeft Philips een interessant aanbod aan sfeerverlichting. Net zoals de Philips Hue lampen voor binnen, kunnen ook de buitenlampen worden geïntegreerd in een nieuw of bestaand smart home.

Creëer verschillende scènes voor verschillende momenten. Zo kun je een neutrale kleur instellen voor het avondeten, terwijl je de warme en knusse scène voor de late avonduren bewaart. En alles is met één druk op een knop te veranderen.

Philips Hue - Boer Staphorst | Alles voor thuis

Outdoor audio van Sonos

Geniet zowel binnen- als buitenshuis van jouw favoriete playlist met de slimme speakers van Sonos.

De producten van Sonos zijn naadloos op een nieuw in een bestaand smart home systeem te integreren. Met behulp van de ingebouwde microfoon kun je via jouw Sonos speakers opdrachten geven aan Siri, Alexa en Google Assistant.

Combineer meerdere Sonos-speakers en creëer een volwaardig surround of Dolby surround systeem.
The New Sonos Move Brings the Noise Outdoors

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0